Diary of a wimpy kid

Dagbok för alla mina fans heter så på engelska och ja så här ser några  karaktärer i filmen  ut ifall ni vill se den jag rekomenderar den, den är sjukt rolig!
Och så tänkte jag säga att Ellen har också en blogg som heter www.rodalappar.blogg.se och hon kanske skulle fixa en header till mig och hon e nt heller så grym på det men bättre än mig så att ja men det kanske kommer upp nån header en dag:) jaja god natt!
 
 
 

Hejsaaan!!

Nu tänker jag berätta lite snabbt om min dag! Yeeeyyy.....
Okej d börjar med att jag vaknade 6.10 med en chock och nej jag tänker inte berätta vad det var för något så här inför alla. Men sen somnade jag om igen och vakna typ 10 i 11.
Men jaja sen åkte jag och Ellen till erikstalsbadet och bada på utebadet men precis när vi kom dit kom världens stora regnmoln precis över oss men som tur var började d inte att regna, men det var kallt som sjutton! Och sen när vi  var hemma igen ja då var det inget moln på hela himlen och det var typ 30 grader ute fattar ni hur irreterad  jag blev eller!? Jaja men jag och Ellen träffade iaf farmor på gullmarspan så det var ju najs och det var så synd om Ellen där hon gick haltande upp och ner för trapporna med sina kryckor, fast det var ju kul att se på! :D
Men sen när vi kom hem låg jag och solade lite på balkongen och sen så hade vi visning hemmos oss och ja d gick väll bra ;) Sen sjussade pappa mig och Ellen hem till honom för det är ju "pappa vecka" och då åt vi grillad kyckling med potatis sallad MUMS! Och sen så satte jag mig och tittade på dagbok för alla mina fans den filmen hittade jag och Alice när vi hyrde film när jag sov hos dom den ÄGER!!! Och ja nu sitter jag här i soffan och skriver det här inlägget och tittar på Project runway!
Och förlåt för ett sent inlägg :(
Jaja puss och kram skum banan!

Min fantastiska dag + annat

Jag vet kul rubrik men kom inte på nåt annat!
Nej men jag sov över hos mina låtsas kusiner Alice och Emma, Alice var den tjejen längst ner och Emma den andra tjejen som var fotomodell på mitt förra inlägg.
Jag sov hos dom i 2 nätter så dom sjussade mig till centrum så där mötte jag Felicia och då gick vi hem till henne och studsade studsmatta med vattenspridare under och då skulle jjag köra ett rygg studs och landa på fötter men jag failade och typ trilla på mage de såg skit kul ut satt jag ska fråga henne om hon kan skicka videon till mig ( vi filmade på hennes telefon) och vi hade på skit hög musik vi lyssnade mest på i need youre love och miss decibel av medina fast vi hade inte på musik när vi filmade :( så det var det men ha det så skoj hejdå! jag bjuder på en bild från London för jag är så snäll!
 Jag har träffat Justin Bieber det har inte du! Okej seriöst jag fattar inte varför jag ska se ut som ett spöke på dom här bilderna!!!! okej hejdå! sov gott
 

Bättre sent än aldrig

Glad midsommar på er alla! Just nu ligger jag i sängen och bloggar och min låtsats kusin Alice ligger bredvid och tittar! Igår var det midsommarafton och Alice fyllde 9 år och vi skulle till slottet men då började det regna och dom tog ner midsommar stången så vi åkte och badade istället och det var jätte mysigt! Nu kommer lite bilder från igår!

Aloha <3

Hej idag har jag typ verkligen inte gjort någonting alls förutom att jhag gjorde en tråkig video som jag lägger upp på vfm på måndag i videon berättar jag vrf men de är KANSKE! i videon övade jag gymnastik och lite annat (jagfailaliteivideonhaha) sen så gjorde jag pannkakor och jag höll på att spy! (undravarför?!) men nu harjag lite småbrådis ska bädda sängen sen så ska jag till Felicia jag ska sova hos min lilla Fritz idag! så puss och kram skumm banan på er <3

Godmorgon finisar!!!

Hej och god morgon! jag vaknade typ för tio minuter sen och jag har försökt få tag på Felicia (förjagvillgörangtmedhenne) men såklart vägrar hon att svara (okjagskaintesägangt) och jag har sovit ganska dåligt i natt inte skit dåligt utan ganska för att jag kunde i början först inte sova så varje gång jag vaknade satt jag typ upp skitläskigt! och sen nu när jag vaknade på morgonen så var mitt (ellens) överkast typ lindat runt min hals två varv ganska hårt så jag blev skit rädd och drog av mig det! (detkanskevartrevarv) men nu ringde Felicia mig och sa att hon skulle va med sin granne Timmy så jag och Felicia ska va med varann på söndag! så nu hade jag tänkt att ringa Maja (honkallasförmajs) så ja det var väll inget mer med det och en bild från London bjuder jag på eftersom jag e så snäääälll!!
 Och ja jag vet jag ser ut som ett spöke som försöker le med stängd mun...jaja puss och kram skum banan!!
 
 

Hej tänkte börja om

Och blogga på nytt! Och nu tänkte jag fortsätta med det också! :)
men idag kom Nikita hem till mig typ kl 9 på MORGONEN!!! Men ja det var kul så gick vi till vallen och övade lite gymnastik hehe! Men det var så jävla varmt så vi gick ner till centrum och åt sushi ock köpte lite godis! Sen åkte vi och körde minigolf och det var jätte kul! sen när Nikita hade gått hem åkte jag och mamma till mina låtsas kusiners farmor och farfar för där hade den äldsta låtsas kusinen Alice kalas och hon fyllde 9 år och den minsta ska fylla 6 år så ja det var kul btw blev fett avis på Alice hon fick ett par jeans och en tjocktröja från hollister och en bodysplash där ifrån! Sen så komemr hon få en svart iphone 4s på posten snart och glöm inte bort att hon är NIO!!! Oj det här inlägget blev ett ganska sent inlägg hehe! Och nej tyvärr blev det inga bilder idag för att jag har inget e nät på luren så de blir nog nån bild på måndag kväll skulle jag tro så god natt alla!

milkshaken.blogg.se

Detta är en blogg om min fantastisk roliga vardag. Kul att du ville titta in och fortsätt läs :)

RSS 2.0