Hejsaaan!!

Nu tänker jag berätta lite snabbt om min dag! Yeeeyyy.....
Okej d börjar med att jag vaknade 6.10 med en chock och nej jag tänker inte berätta vad det var för något så här inför alla. Men sen somnade jag om igen och vakna typ 10 i 11.
Men jaja sen åkte jag och Ellen till erikstalsbadet och bada på utebadet men precis när vi kom dit kom världens stora regnmoln precis över oss men som tur var började d inte att regna, men det var kallt som sjutton! Och sen när vi  var hemma igen ja då var det inget moln på hela himlen och det var typ 30 grader ute fattar ni hur irreterad  jag blev eller!? Jaja men jag och Ellen träffade iaf farmor på gullmarspan så det var ju najs och det var så synd om Ellen där hon gick haltande upp och ner för trapporna med sina kryckor, fast det var ju kul att se på! :D
Men sen när vi kom hem låg jag och solade lite på balkongen och sen så hade vi visning hemmos oss och ja d gick väll bra ;) Sen sjussade pappa mig och Ellen hem till honom för det är ju "pappa vecka" och då åt vi grillad kyckling med potatis sallad MUMS! Och sen så satte jag mig och tittade på dagbok för alla mina fans den filmen hittade jag och Alice när vi hyrde film när jag sov hos dom den ÄGER!!! Och ja nu sitter jag här i soffan och skriver det här inlägget och tittar på Project runway!
Och förlåt för ett sent inlägg :(
Jaja puss och kram skum banan!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

milkshaken.blogg.se

Detta är en blogg om min fantastisk roliga vardag. Kul att du ville titta in och fortsätt läs :)

RSS 2.0